PILDELE DOMNULUI ISUS (6)

 

PILDELE DOMNULUI ISUS (6) (Matei.13:33;Luca.13:20-21) By David (duţu) Miclea

~ALUATUL~

*Cuvîntul de aur:  El a zis iarasi: „Cu ce voi asemana Imparatia lui Dumnezeu?  Se aseamana cu aluatul pe care l-a luat o femeie si l-a pus in trei masuri de faina, pana s-a dospit toata.” (Luca.13:20-21)

Despre aluatul/drojdia răutăţi.

*Aluatul drojdia privita in viata credinciosului dupa cele ce desprindem din V.T.este o stare de impuritate în  viaţa credinciosului.(Exod.12:19).

*Intocmai cum aluatul drojdia face sa creasca plămadeala tot la fel cel rău patrunde prin lucruri mici, nevinovate la prima vedere si chiar acceptate, dar pe urma produc un rău mare. Aici e vorba de teologii, sfaturi idei scoase din sfînta scriptură si aşezate pe placul oamenilor, prin a fi îngăduitori cu fiecare.Inclinaţi lumeşti,învăţături fales, profeţii neadevărate, creştini de formă cu numele care postează o neprihănire de faţadă (Matei.22:23,29;1Cor.5:12;Iuda.12-19,Apoc.2:3; s.a.m.d.)

***Creştinul trebuie să fie vigilent, să nu fie atăcat de drojdia răutăţi, apoi învîrtit în plămădeala celui rău să se piardă. El(credinciosul) trebuie să fie bine rădăcinart în Cuvîntul lui Dumnezeu şi încontinu avînd privirea în sus de unde vine ajutorul.

***** Să nu uităm ori cît ar fi diavolul de rău şi de viclean, Impărăţia lui Dumnezeu nu va fi distrus, va rămîne, e un plan Dumnezeiesc, şi Imărăţia odată lund contur în viaţa copiilor lui Dumnezeu, va continua să existe datorita susţineri făcută de Dumnezeu.

Amin

~maiaproapedecer~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s